Rolke pika si je v mestu, yo!

 

Dobrodošla, dobrodošel v spletni trgovini Rolke pika si! Če si tukaj in to bereš, si se verjetno že kdaj peljal/a na rolki in veš, kakšen noro dober občutek je to. Če se za skejtanje šele zanimaš, pa se mogoče sprašuješ »A je rolkanje res tako kul, a je res takšen užitek, kot to zgleda, ko gledam druge?« To dilemo bomo razrešili kar »right here & right now«:

Ja, ja in še enkrat jaaa! 😀

Stati na rolki in vohljati po mestu (ali vasi, seveda 😉) kot radovedna mačka, daje nepopisen občutek svobode in vsemogočnosti … vau, kar dlake gredo pokonci!

Ampak mi se nismo zadovoljili s tem. Hoteli smo imeti rolke, ki nas ne le vozijo, marveč tudi izražajo individualnost vsake skejterke in vsakega skejterja …

Zato boš v naši ponudbi našel/a rolke z norimi grafikami, barvnimi kombinacijami, rolke s prozornimi LED-koleščki in LED-lučkami v trupu, fluorescentne rolke, nekatere imajo celo bluetooth zvočnik, si misliš? 😊

Rolke nosijo pečat ItStimeAction, kar pomeni, da so kvalitetne in … ful lepe! 😊 Lahko jih uporabljajo otroci, pa tudi odrasli, saj nosijo do 100 kg!

TO JE TO! Zdaj pa samo še na skejt in ga kruzat na izi.

Če te kaj zanima, če rabiš kakšne dodatne informacije, če bi rad vedel/a ali videl/a več, kar piši na info@rolke.si.

Aja, pa ne pozabi nam slediti na Facbooku in instagramu … Lahko se tudi prijaviš na naš newsletter, in ko bomo podarjali kak skejt, boš za to izvedel/a prvi/a.

Vsake toliko šenkamo kak skejt, ali ponujamo nore popuste. Hočeš biti na tekočem?

Rolke.si

Lira d.o.o.
Dekani 7b
6271 Dekani
www.lira.si